مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت اخلاقی

سلام من یه ماشین خریدم 2 ماه پیش و ماشینم از جمعه یعنی 29 فروردین 99 واشر سر سیلندر زده و از اونروز هم خوابیده جلوی در تکونش نمیشه داد هنوز سند نزدم دیروز صاحب سند زنگ زده این پیام براش اومده مالک محترم خودروي شماره ............ در خودروی شما در آدرس ملاصدرا در تاريخ 1399/01/30-20:15 جرم کشف حجاب صورت گرفته است. لذا ضمن اخطار مبنی بر عدم تکرار ابلاغ می گردد حداکثر ظرف مدت 60 روز از ساعت 8 الي 14 برای رسيدگی به نزديک ترين مرکز پليس امنيت اخلاقی مراجعه کنید چجوری اخه از استان قزوین هستم نمیدونم چی کنم راهنمایی نیاز دارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

برید امنیت اخلاقی براشون توضیح بدید از این اشتباهات خیلی رخ میده چون این موارد را یک فرد گزارش میده و همیشه از این خطاها وجود داره. چیز خطرناکی نیست نگران نباشید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer