مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی حکم غیابی

با سلام یک نفر به عنوان رشوه شکایت من رو کرد که چهار ملیون به من پول داده و شاهد اورد که معلوم شد شاهد ها دروغ گفتن وحکم به نفع بنده صادر شد و در شهر دیگر باز شکایت کرد در شورا حل اختلاف که باز رای به نفع بنده صادر شد وطرف بعد از صدور رای اعتراض کرده وبنده بی اطلاع بودم که بعد سه تمامی حساب های من رو بستن و حکم غیابی برای من صادر شده که هیچ گونه احضاریه ای برای من نیامده خواستم ببینم چکار کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید پرونده مطالعه شود در حال حاضر شما سامانه ثنا داشته اید و به شما ابلاغ شده است پس رای حضوری است و غیابی است مراقب باشید که حکم حضوری صادر خواهد شد مبادا قطعی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم غیابی صادر شده است واخواهی نمایید