مشاوره حقوقی رایگان - سلب مسئولیت در شرکت

با سلام
چند سال قبل، من به اتفاق 2 نفر از دوستان یک شرکت ثبت کردیم که من به عنوان رییس هیئت 15 درصد، مدیرعامل 70 درصد و نفر سوم به عنوان عضو هیئت مدیره 15 درصد سهم داشتیم.
این شرکت کاملا غیرفعال بوده و حتی یک حساب بانکی هم ندارد، اما مدیرعامل بدون هماهنگی اقدام به معاملاتی به اسم این شرکت کرده است و حاضر به انحلال شرکت هم نیست.
حال سوال من این است که چگونه می توانم نسبت به پیامد کارهای ایشان از خود سلب مسئولیت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طی اظهارنامه ای ان را اعلام کنید و هرگونه تبادل مالی خود را با شرکت قطع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به اداره ثبت شرکتها مراجعه نمایید