مشاوره حقوقی رایگان - انجام ندادن تعهد در مقابل چک صیادی ثبت شده

با سلام و احترام
بنده سه ماه و ده روز قبل مبلغ 18 میلیون تومان پول نقد و یک چک به مبلغ بیست میلیون تومان ( چک صیادی ثبت شده به اسم یه شرکت نه به اسم فروشنده فرش ) چون اون موقع گفتن چک را به اسم این شرکت ثبت کن به فروشنده فرش دادم و ایشان بعد از سه ماه فرش را برای بنده نیاوردنند و به هر زحمتی بود تونستم 18 میلیون تومان را در چند مرحله ازش پس بگیرم ولی برای چک میگه هر کاری میتونی برو انجام بده آیا بنده میتونم کاری را انجام بدم البته در ضمن به 110 زنگ زدم و صورتجلسه کردن برام ممنون میشم منو راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه وجه چک کنید و اجراییه بگیرید نسبت به توقیف اموال اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اول از طریق اتحادیه مربوطه و سپس از طریق مرجع قضایی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید الزام متعهد را از دادگاه بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست اثبات اقاله قرارداد بیع و استرداد لاشه چک را مطرح نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ موضوع از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است