مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک سنددار خودم از شهرداری

با عرض سلام خدمت شما بزرگواران. وقت بخیر. احتراما میخواستم در زمینه قرار گرفتن ملک اینجانب در فضای سبز در طرح جدید تفصیلی شهر از شما تقاضای راهنمایی برای پس گرفتن ملک خودم را دارم. ملک اینجانب خانه مسکونی بوده و در سند رسمی قید شده است یک باب خانه و همه مدارک مبنی بر خانه موجود میباشد و حتی مدارک خود شهرداری مبنی بر کاربری مسکونی زمین موجود است با این حال از یکسال قبل در نقشه تفصیلی جدید در فضای سبز افتاده است چگونه میتوانم ملک را که یک ملک مشاع هست و ‌چندین نفر سهم دارند و بنده از دادگاه حکم به فروش ملک در مزایده را گرفتم که با این مشکل روبرو ‌شدم لطفا مرا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

پس گرفتن ملک از شهرداری ملک در طرح تفصیلی شهرداری فروش ملک در طرح فضای سبز ملک در طرح شهرداری شهرداری