مشاوره حقوقی رایگان - زنا

سلام خسته نباشید. من و همسرم هر دو 35ساله هستیم همسر 3ماه با خانم 46ساله مطلقه ای دوست بودن و رابطه نامشروع داشتن که من متوجه شدم و مدرک دارم که رابطه زنا داشتن هم خانم اعتراف کردن که با شوهرم رابطه داشتن توی پیامهاشون هم همسرم مدعی شدن که رابطه دارن و من صدای همسرم رو ضبط کردم اگه شکایت کنم حکم چی هست ؟ چه برای خانم و چه آقا چه حکمی صادر میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه زنا ثابت بشه تخت شرایطی برای شوهر شما مجازات اعدام تعیین می شود، البته اثبات زنا به راحتی ممکن نیست و دادگاه خیلی سختگیری می کند و از طرفی بعد از اثبات زنا احراز شرایط احصان نیز خیلی سختگیری می کنند بنابراین حتی اگر رابطه زنا ثابت شود احتمال زیاد مجازات شلاق تعیین می شود.
از طرفی ممکن است در دادگاه ادعا کنند که صیغه هستند که در این صورت تبرئه خواهند شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نمیتوانید اثبات کنید، بهتر است صرفنظر کنید و مجددٱ فرصت زندگی دهید،مگر تکرار به جرم