مشاوره حقوقی رایگان - بند کار زندانی

باسلام. من 3 سال حبس دارم و 9میلیون جزای نقدی و 42 ضربه شلاق خواستم بدونم باید چند ماه از حسبم رو بکشم که بند کار بروم و چند ماه باید کشیده باشم و بند نیمه آزادی یا انگشتی
ودر ضمن از معاون و قاضی ناظر برای پابند درخواست دادم ردش کردن گفتن حبس زیر 5 سال هستش میخوره بهت ولی مواد 10 کیلو هست به خاطر همین باید یک چهارم حبس رو بکشی خواستم بدونم این شرایط برای کل کشور یا فقط برای استان بیرجند هست؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خودرو مذکور جزو ماترک مرحوم است و تمام وراث نسبت به خودرو مالکیت مشاعی دارند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با تحمل یک سوم از مجازات حبس می‌توانید از نهاد آزادی مشروط بهره‌مند شوید.