مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوج

درود بر شما.بنده پارسال از خانمم به علت ترک منزل شکایت کردم و حکم عدم تمکین از دادگاه گرفتم،بعد از اون حکم اجراییه عدم تمکین هم روی پرونده صادر کردم.الان یک سال و نیم میگذره،خانم نه به خونه برمیگردد و نه تقاضای طلاق میدهد و نه درخواست مهریه میدهد.برای خروج از این بلاتکلیفی چه باید کرد؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

ایشان در خواست طلاق نمی دهد ، شماکه می توانید طلاق بدهید

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

شما خودتان رأساً حق طلاق دارید لکن درصورتیکه خودتان متمایل به طلاق دادن زوجه نیستید و یا از اقدام به طلاق از طرف زوج به جهت جلوگیری از تنصیف اموال یا شرایط وصول مهریه اکراه دارید؛ میتوانید با درخواست ازدواج مجدد از دادگاه بدلیل عسروحرج ناشی از استنکاف زوجه از تمکین و برگشت به منزل، حتی شده بطور صوری، اذن دادگاه بر ازدواج مجدد خود را جهت تحریک زوجه به تعیین تکلیف زندگی، اخذ نموده و بدینوسیله به اطلاع و استماع ایشان برسانید که نتیجه عدم تمکین ایشان، میتواند اقدام قانونی زوج برای تعدّد زوجات باشد.