مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت از بیمه

سلام خانمم سال 96 گوشش راعمل کرده 40درصد شنوایی را از دست داده ولی نمی دونستم که غرامت میدهند و حال فهمیدم با اینکه 6 سال گذشته میتوانم برای غرامت از بیمه ارتش اقدام کنم تمام مدارک پزشکی وآثار جراحی هست. مرسی

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریق دفتر خدمات قضایی اقامه دعوی کنید تا دادسرای جرایم پزشکی رسیدگی کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق ارجاع به کمیسیون پزشکی سازمان مربوط موضوع را پیگیری فرمایید