مشاوره حقوقی رایگان - غرامت از کار افتادگی

با سلام خدمت اساتید عزیز.
من 33 سالم هست. مدتی پیش سرکار پام پیچ خورد و مینیسک زانو ام پاره شد. الان عمل کردم و دو ماه از کار افتادگی پزشک نوشته برایم. چطور از کار افتادگی این مدت رو میتونم از بیمه دریافت کنم؟ آیا مبلغ عمل رو هم میشه دریافت کرد؟ با توجه به این که کارم آسانسور و سنگین هست.
با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

توجه داشته باشید غرامت با دیه متفاوت است در هرحال برای از کارافتادگی و غرامت باید در سازمان تامی اجتماعی درخواست بدهید