مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک برای فرزندان ایثارگران که تبدیل وضعیت شده اند

من در دانشکده علوم پزشکی که شرکتی بودم وبا استفاده ازقانون فرزند ایثارگری تبدیل وضعیت شده ورسمی شدم ومدرک دیپلم برایم اعمال شد در حالی که من دارای مدرک لیسانس بودم
ایا قانونی برای اعمال مدرک لیسانس بنده هست ؟
درضمن بنده در حال دفاع از پایان نامه ارشد هستم ایا میشود مدرک ارشدم اعمال شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مدارک خود را ارائه دهید تا مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.