مشاوره حقوقی رایگان - مهلت اجراییه

ضمن تشکر و خداقوت به مجموعه محترم دادراه و وکلای گرامی
پس از شکایت از کارفرما به دلیل طلب حدود 50 میلیون، در اداره کار و پایان مهلت 10 روز با مراجعه به شعبه دادگستری، مجددا 10 روز به کارفرما مهلت داده شد و به دلیل عدم اجرا از طرف محکوم علیه، پرونده با موضوع «ارسال اجرایيه» به شعبه اجراي احكام مدني دادگستري ارسال شده است. پرسش اینه که مجددا به محکوم علیه فرصت چند روزه داده میشود یا امکان توقیف حساب بانکی و ... هست و اساسا در این مرحله روند کار به چه شکل هست؟؟
با این فرصتهای 10 ، 10 ، 10 ... میشه متوجه شد که چرا کارفرماها از پرداخت طلب کارگر خودداری میکنند. متاسفانه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد ده روز از ابلاغ اجرائیه می توانید در شعبه اجرای احکام تشکیل پرونده بدهید و سپس نسبت توقیف اموال محکوم علیه طبق قانون اجرای احکام مدنی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام 10 روز به ایشان مهلت داده می‌شود شما بزارید چند روز 10 روز بگذرد و سپس مراجعه نمایید درخواست استعلام سه گانه داشته باشید اگر اموالی نداشته باشد می‌توانید درخواست جلب نمایید