مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط رد مال

سلام. من رد مال دارم 500 میلیون 3 تا شاکی دارم یک ماه زندان بودم و الان سند گذاشتم بیرونم ولی 6 ماه حبس اومده برام آیا میتونم کاری کنم که اقساطی کنم و زندان نروم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید مشخص شود علت حبس چیست و شاید ارتباطی به پرداخت اقساط نداشته باشد و جنبه کیفری داشته باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم می‌توانید درخواست پابند الکترونیک دهید و یا تقاضای آزادی مشروط

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میبایست ابتدا موضوع شکایت مشخص شود اما بهتر است با شاکی‌های خود توافق کنید