مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی

سایه اندازی ساختمان موازی بعد از کوچه 7 متری چقدر هست؟

پاسخ ها :

سایه اندازی ساختمان سایه اندازی

سوالات مرتبط

سایه اندازی ساختمان
با سلام اینجانب برای ساختن ساختمان با تراکم بیشتر از شصت درصد پس از اخذ رضایت محضری از همسایه ها اقدام به اخذ گواهی عدم خلاف از کمیسیون ماده صد کردم، متاسفانه الان که میخوام پایان کار بگیرم متوجه شدم ...
سایه اندازی ساختمان شرقی به حیاط ساختمان شمالی
زمینی دارم به متراژ 7در 11که 7عرض هستش و میخام ساختمان دو طبقه ای بزنم اما همسایه پشتی من که مالک 250متر ملک شمالی هست اومده میگه میزم ازت به عنوان سایه اندازی شکایت میکنم ممنون میشم راهنماییم کنین...
جلوگیری از نور آفتاب . سایه اندازی
سلام ساختمان مسکونی در روستا داریم با قدمت بیش از چهل سال.با توجه موقعیت مکانی روستا و اینکه اکثر ساختمانها به سمت شرق پنجره دارن. ساختمان ما هم دسترسی از کوچه شمالی و نور از شرق دارد.در سمت شرق ساخت...
سایه اندازی
با سلام. مجاور ضلع شرقی ملک مسکونی ما چند قطعه تجاری وجود دارد که ظاهرا از شهرداری و با حمایت آنها پروانه تجاری 3 یا 4 طبقه گرفته اند. چنانچه این ملک ساخته شود خانه ما از صد‌درصد ضلع شرق با ساختم...
اجازه ساخت داده می شود اگر نور خانه ی من برود
درود و ادب خانه ام شرقی غربی ساخته شده و همسایه جنوبی من شروع به ساخت کرده که می شود شرق خانه ی من که خیاط هست ایشان دو طبقه و یک زیر زمین شروع به ساخت کرده با این کار ایشان نور خانه ی من گرفته خواهد ...