مشاوره حقوقی رایگان - صلح اموال به یکی از فرزندان قبل از فوت

اگر پدری در مورد اموال خود با فرزندی از فرزندانش چه پسر باشد، و چه دختر صلح نماید، آیا سایر فرزندان دیگر بعد از فوت پدر حقی از آن اموال مورد صلح شده دارند یا خیر ؟

پاسخ ها :

صلح اموال به یکی از فرزندان قبل از فوت صلح اموال توسط پدر ادعا نسبت به اموال صلح شده صلح اموال