مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

سلام عرض ارادت خانه ای رهن کردم داخل قرارداد نوشته یک ماه جلوتر به صاحب خانه اطلاع دهم بنده به صاحب خانه گفتم میخوام جابجا بشم ایشان میگه نه مستاجر میدهم خونه رو و نه پول دارم بدهم به تو هر کاری هم دلت می خوای برو انجام بده پولت رو هم نمیدهم و مستاجر هم پیدا کردم برا خونش نداد الان بنده چیکار کنم که ایشون برمیگرده به من میگه برو هر کاری که دلت می خواد انجام بده پولت رو هم نمیدهم بنگاه هم آشنا این آقاست هر‌ چی به بنگاه میگم این آقا به من میگه پولت رو نمیدهم بنگاه میگه راست میگه هر کاری دلت می خواد انجام بده الان موندم چی کار کنم یه محبت کنید یک راهنمایی کنید بتونم پول خودم رو بگیرم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه دهید و ودیعه را مطالبه کنید اگر افاقه نکرد دادخواست مطالبه ودیعه