مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال تلگرامی

سلام خسته نباشید.ببخشید راجع به این خانم هایی که در کانال تلگرام هستند میخواستم بدونم که این هایی که درخواست وجه میکنند و بعد از واریز وجه کلاهبردار از آب در میان چه باید کرد؟ میشه ازشون شکایت کرد یا بعد از شکایت واسه خود شاکی بدتر نمیشه؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منظور شما از عبارت "این خانم‌ها" دقیقاً چیست.
اگر منظورتان اشخاصی است که افعال مجرمانه انجام می‌دهند و شما هم در این جرم به نوعی شراکت داشته‌اید طبق قانون، دادگاه به دعاوی که مبنای آنها نامشروع است ترتیب اثر نمی‌دهد.