مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری اینترنتی

با عرض سلام, بنده یک پیج اینستاگرامی دارم که داخلش تولید محتوا میکنم و یک سری وب سایت برای کسب درآمد معرفی میکنم.
در یکی از پست هام, یک وبسایت در رابطه با استخراج رمز ارز گذاشتم که با طرح رایگان بیت کوین میداد و چند جا به صورت مکرر گفتم فقط از طرح رایگان استفاده بکنند, توی هیچ ویدیوی هم نگفتم سرمایه گذاری بکنند و فقط به بخش رایگان اشاره داشتم, به هیچ کسی هم نگفتم برود طرح پولی رو خریداری بکند.
الان یک نفر که اصلا نمی شناسمش و تاحالا باهاش حتی یک کلمه هم حرف نزدم, یک دفعه به من پیام داد تهدید کرد که 70 میلیون داشته رفته سرمایه گذاری کرده توی سایت و ...
حالا هم رفته از من شکایت کرده که به خاطر این پست رفته توی این سایت با مبلغ خیلی کم صرفا جهت اطمینان از سایت سرمایه گذاری کرده و گفته من توی پیجم اقدام به کلاهبرداری میکنم.
که البته توی همه حرف هاش ضد و نقیض خیلی زیاد هست. برای جلسه تفهیم اتهام رفتم قاضی از من یک سری سوالات پرسید جواب دادم, مدارکم رو نشون دادم و ... گفت از نظر من مجرم نیستی میتونی بروی, بعد چند روز یه ابلاغیه باز برام اومده برای جلسه رسیدگی که به خاطر مسافت خیلی طولانی نتونستم برم و لایحه فرستادم که با کامل همه موارد رو شرح دادم همراه با تصاویر تمامی مدارکی که داشتم. میخواستم بدونم با این تفاسیر قاضی چه حکمی احتمالا میدهد؟
ممنون از شما که وقت میذارید و پاسخ میدید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پرداخت پول طرف و همان‌قدر جریمه و بستن پیچ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه بستگی به مدارک موجود در پرونده و نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.