مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

سلام علیکم
بنده درپرونده ای به وکیل در شهر ترکمانچای وکالت دادم وایشون فرمودن هشت میلیون می گیرم واگر پرونده به مرحله دیوان برسد هزینه اش جدا هست قرارداد نوشت وامضا کردیم.
لازم به ذکر است پرونده را خودم از پاسگاه به حل اختلاف برده بودم از حل اختلاف به بعد پرونده را دست گرفت بعد سه روز دوباره سه میلیون خواست من هم کارت به کارت کردم.
دردادگاه بدوی رای گرفت ومحکوم به اعتراض داد و پرونده به تجدید نظر رفت
وکیلم دوباره سه میلیون خواست گفتم بعدا میدهم تهدیدم کرد که دنبال کارم نمی رود و نرفت حتی ابلاغیه که به وکیل می آمد به من نفرستاد و علنا گفت پول ندهی ابلاغیه را خبرت نمی کنم.
خلاصه درتجدید نظر محکوم به برائت گرفت.
آیا می توانم از وکیل به خاطر دریافتی اضافه تر از قراردادش ومتحمل کردن خسارت جبران ناپذیرش به بنده شکایت کنم
وبه کجا؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر
وکیل که نتیجه را تضمین نمی‌نماید