مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت تهمت و افترا

سلام. من با همسرم‌اختلاف دارم و در جلسه شورای حل اختلاف پدرشوهرم عنوان‌کرد که 2 سال اتاق پسرش از من‌ جدا بوده است. با این که من از پسر ایشان فرزند یک‌ ماهه دارم و تمکین نموده ام..

آیا میتوانم بر علیه پدر شوهرم به جرم‌ تهمت و افترا شکایت‌کنم؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام
این تهمت و افترا نیست به نتیجه بعید هست برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ایشان در جلسه دادرسی شهادت داده است امکان اقامه شکوائیه شهادت کذب وجود خواهد داشت