مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وصیت نامه

با سلام
سوال من این است چگونه می توان وصیت نامه ای دستنویس در سال 75 که فقط در آن امضای شخص وصیت کننده هست ( در صحت امضا شک وجود دارد و این شخص در زمان حیات سواد نوشتن نداشت و فقط می توانست بخواند) و همچنین امضا یا اثر انگشت شاهدی در آن نیست را باطل کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شکایت کیفری جعل سند و استفاده از سند مجعول

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون وصیتنامه خود نوشت باید با خط و امضا خود وصیت کننده باشد و دارای تاریخ به عدد و حروف باشد و ..