مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در پرداخت اجاره

سلام عرض ادب
جناب وکیل
اگه اجاره خونه رو یک کم با تاخیر پرداخت کنیم
به دلیل معیوب بودن لوله فاضلاب
موجر میتونه درخواست سود یا همون نزول بابت همین تاخیر رو کند و بگیرد؟
میتونه اخر قرارداد از پول پیش کم کنه همین سود رو؟
درکل میتونه اذیت کند و میتونه بگه تخلیه کنید؟
درجریان هستید که وقتی لوله فاضلابش خراب بود و گند زد به مبل و فرش
اینقد اعصابمون رو خراب کردن که مریض شدم پهلودردشدید گرفتم
نتونستم بدم فرش و مبل رو بشورن
الان هم میگم بدم بشورن من اومدم این ملک همه رو شسته بودم تمیز بودن
الان میگن نه برو قیمت بگیر اگه من خواستم میزارم بدی بشورن
سرتونودردنمیارم
من میتونم بدم بشورن مبل و فرش رو؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام مبلغ ودیعه نزد موجر امانت هست و درصورت عدم پرداخت اجاره نمیتونه از ودیعه کسرکنه چون مبلغ امانی ست باید به دادگاه مراجعه و مطالبه مال الاجاره نماید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما حق ندارید کرایه را دیر پرداخت کنید و از باب موضوع خسارت تامین دلیل کنید سپس دادخواست ضرر و زیان بدهیید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجاره باید سر تاریخ پرداخت شود