مشاوره حقوقی رایگان - دیه خودکشی سربازی که مشکل اعصاب و روان داشته ولی معافش نکردن

درود
سربازی که بیماری اعصاب و روان داشته و طی تمامی مراحل اعزام هیچ چیزی را پنهان نکرده و درخواست معافیت کرده ولی معافش نکردند
خارج از پادگان ولی حین گذراندن اجباری خودکشی کند دیه به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده نظام وظیفه وی باید مطالعه شود و باید ببینیم چه مشکلاتی داشته است طبق شرایطی خاص بله امکان پذیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر محترم جهت اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به شرایط ایشان امکانش وجود دارد