مشاوره حقوقی رایگان - واحد بدون پارکینگ و هزینه برق و آب نظافت

باسلام محضر جناب عالی خواهش میکنم مثل بعضی هم کارها یتان که پاسخ دادن مشکل رو زیادتر نکنید همه هزینه ها رو که باید مثل همه بدیم اینکه بنده پارکینگ ندارم سرما با بچه کوچک باید از محوطه بیام داخل با همسایه ای که ریموت میزنه میاد جلو آسانسور کلی وقت هم باید لامپ همه پارکینگ روشن باشه شارژ ماهیانه به یک میزان بدم 16 واحد6 واحد فاقد پارکینگ هست باتشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باتوجه به عدم پارکینگ به میزان سهمتون باید شارژ بدهین

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
متن قانون جهت استحضار ارسال می گردد
ماده 23 ‌(اصلاحی 17ˏ03ˏ1359)ـ ‌شرکاء ساختمان موظفند در پرداخت هزینه‌ های مستمر و هزینه‌ هائی که برای حفظ و نگاهداری قسمت های مشترک بنا مصرف می شود طبق مقررات زیر مشارکت نمایند:

در صورتیکه مالکین ترتیب دیگری برای پرداخت هزینه ‌های مشترک پیش ‌بینی نکرده باشند سهم هر یک از مالکین یا استفاده کنندگان از هزینه ‌های مشترک آن قسمت که ارتباط با مساحت زیربنای قسمت اختصاصی دارد از قبیل آب، گازو‌ئیل، اسفالت پشت ‌بام و غیره به ترتیب مقرر در ماده 4 قانون تملک آپارتمان ها و سایر مخارج که ارتباطی به میزان مساحت زیربنا ندارد از قبیل هزینه‌ های مربوط به سرایدار، نگهبان، متصدی آسانسور، هزینه نگاهداری تاسیسات، باغبان، تزئینات قسمت های مشترک و غیره بطور مساو‌ی بین مالکین یا استفاده کنندگان تقسیم می‌ گردد. تعیین سهم هر یک از مالکین یا استفاده کنندگان با مدیر یا مدیران میباشد.

تبصره(اصلاحی 17ˏ03ˏ1359): چنانچه بموجب اجاره ‌نامه یا قرارداد خصوصی هزینه ‌های مشترک بعهده مالک باشد و مالک از پرداخت آن استنکاف نماید مستا‌جر میتواند از محل مال ‌الاجاره هزینه‌ های مزبور را پرداخت کند و در صورتیکه پرداخت هزینه‌ های جاری مشترک بعهده استفاده کننده باشد و از پرداخت استنکاف کند مدیر یا مدیران میتوانند علاو‌ه بر مراجعه به استفاده کننده به مالک اصلی نیز مراجعه نمایند.

ماده 24 (اصلاحی 30ˏ01ˏ1371)ـ هر یک از شرکاء که در مورد سهمیه با میزان هزینه مربوط بسهم خود معترض باشد می‌ تواند بمدیر مراجعه و تقاضای رسیدگی نسبت بموضوع را بنماید در صورت عدم رسیدگی یا رد اعتراض شریک می ‌تواند به ‌مراجع صلاحیتدار قضایی مراجعه کند.