مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم دار در سند

باسلام
سوالی که دارم اینه که در سند آپارتمان من زده دارای پارکینگ قطعه دو تفکیکی. ممکن هست با اینکه اشاره ای به مزاحمت یا حق عبور واحد دیگری نشده باشه، ولی توی سند همسایه قید شده باشد با حق عبور از پارکینگ من.

منظورم این هست اگر دو پارکینگ یکی دارای حق عبور و دیگری مزاحم باشد، توی سند هر دو واحد قید میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری یا اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام
جهت احراز تعارض دراسنادرسمی به اداره ثبت اسناد مراجعه کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً پارکینگ مزاحم درج می‌شود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

در سند بایستی مزاحم و غیر مزاحم بودن قید گردد