مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی روی دست

سلام خسته نباشید.من درخواست معافیت پزشکی دادم به خاطر خودزنی های زیادی که رو دست هایم دارم 6ماه معافیت موقت به من دادند و کمیسیون پزشکی الان دوباره خودزنی کردم میخواستم بدونم خودزنی جرم هست یا حبس و جریمه دارد؟
امکان دارد به بنده دوباره 6ماه معافیت بدهند دوباره چون من اختلال پانیک و اختلال اضطراب و انواع اختلالات شخصیتی دارم و یا من رو معاف دائم میکنن ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه کمیسیون پزشکی قابل پیش‌بینی نیست ولی از آنجایی که معافیت موقت شش‌ماه اخذ نمودید احتمال اخذ نتیجه مثبت بالاست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
احتمالاً معافیت شما صادر می‌شود اما این نوع معافیت در آینده برای شما مشکلاتی به وجود می‌آورد و شما با این اقدام آینده خود را به نوعی از بین خواهید برد