مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

همسرم سه ماه قبل دقیقا همزمان با فوت مادرم اثاثیه منزل رو به صورت کامل از منزل بردند و خودرویی هم که به نامشون زده بودم رو . من براشون الزام به تمکین زدم. خودش رو مجروح کرده و با جمع آوری استشهادیه در همون روز بردن اثاثیه و برگه پزشکی قانونی علیه من شکایت ضرب و جرح کردند . بعد در دادگاه الزام به تمکین ادعای عدم سلامت روان من رو مطرح کردند . هر دو رفتیم پزشکی قانونی من دو تست سلامت روان کامل مینیسوتا دادم . بعد قاضی رای داده به مردودی الزام به تمکین من . در صورتی که پزشکی قانونی نوشته عدم تفاهم و اختلال در رابطه با یکدیگر که موجب عدم تفاهم میگردد. من نه سو پیشینه دارم و نه تونسته ضرب و جرح رو حکم قطعی بگیره. قاضی چطور این رای رو داده . من دادخواست تجدید نظر ارایه دادم. باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا اگر درخواست تجدید نظر کردید دیگر باید منتظر بمانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید وکیل بگیرید و مطالعه پرونده صورت گیرد. البته اگر تجدید نظر کردین باید منتظر نتیجه بمانید