مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مشروط ملک

باعرض سلام وادب واحترام وخسته نباشید خدمت شماعزیزان
میخواستم بدونم آیا میشه اسنادی را دردفترخانه به نام وراث(همسروبچه ها) به صورت مشروط انتقال داد که تا زمانی که پدر زنده است وراث حق انتفاع و انتقال آن را نداشته باشند و این حق در زمان حیات پدر همچنان در دست خودش باشد و آیااگر پدر بخواهد بفروشد به اجازه و حضور وراث نیاز دارد؟
باتشکر و قدردانی از زحمات شما

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام.
بله، تحت شرایط صحیح قانونی تمام این موارد امکان پذیر است. قسمت دوم سوال واضح نیست.

موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر می تواند صلح عمری با حق فسخ تنظیم کند .
و یا اینکه در قرارداد بیع چنین شرطی را قید کند و سپس از وراث نسبت به این ملک وکالت تام و بلاعزل بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که ارث زمانی به وجود می‌آید که شخص فوت کرده باشد وقتی شخص در قید حیات است ارث معنا ندارد در اینجا پدر می‌توانداموال خود را صلح نماید اما با حق فسخ که هر زمان خواست بتواند آن را از بین ببرد