مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات ملک اجاره ای

آپارتمان اجاره ای را تخلیه کردیم و صاحب خانه دور قاب پنجره ها و کف سرویس بهداشتی را که بر اثر رطوبت گچ هایش ریخته بود دوغاب ریزی وبنایی کرده و ام دی اف زیر اجاق گاز و سینک ظرفشویی که بر اثر نم خراب شده بوده است را عوض کرده و سقف کاذب که بر اثر خرابی و آب دادن دستگاه داگ اسپیلت سوراخ شده بود را تعمیرکرده هزینه این کارها به عهده مستاجر یا مالک هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها بر عهده مالک است
مگر اینکه مستاجر سهل انگاری کرده باشد که در این صورت هزینه خرابی های مربوط به سهل انگاری با مستاجر است.