مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

برادر من به دو سال زندان و 74ضربه شلاق محکوم و مبلغ16/2میلیون تومان دیه شده به دلیل توهین به اشخاص عادی و مصرف مسکر و به دلیل مصرف مسکر و علم قاضی تهدید و ضرب و جرح عمدی.74ضربه شلاق را زدند(اعمال شد)دیه را نیز بنده پرداخت کردم و بیشتر از پنج ماه هم از زندانی شدن برادرم گذشته آیا میتوان برادرم را آزاد یا مرخصی و یا تخفیف در مجازات و...انجام داد.(عدم رضایت شاکی)
(به نظر من قاضی خیلی سخت گیر بوده چون شاکی و محکوم هر دو مست بودند و از مبلغ دیه هم مشخص هست.فقط برادرم به رای اعتراض نکرده چون از نامه های الکترونیکی و... سررشته ندارد) قاضی پرونده را سپردیم به خدا که واقعا با برادر من خصومت داشته!

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر در خصوص رای اعتراض دارید بیینید جهات اعاده را دارد یا خیر.
رضایت شاکی در استفاده از تخفیفات بسیار موثر است.
میتوانند درخواست مرخصی بدهند و با وثیقه مرخصی بیایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن جهات مخففه می توان از دادگاه تقاضای تخفیف کرد