مشاوره حقوقی رایگان - سرقت شناسنامه فرزند

من دارای دو فرزند هستم و در عقد نامه حق طلاق بامن است ولی همسرم عقدنامه وتمام مدارک شناسایی من را پنهان کرده شناسنامه دخترم هم دزدیده شده الان برای گرفتن مدارکم چیکار باید بکنم؟ ممنون که پاسخ میدهید

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اعلام مفقودی مدارک را به پلیس نمایید ودرخواست مدارک المثنی از ادارات ذی ربط کنید(ثبت احوال) برای سند ازدواج هم به دفترخانه ازدواجی که انجا عقد کرده اید مراجعه و تقاضای رونوشت از سند ازدواج نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای عقدنامه به دفتر خانه مراجعه کنید و برای شناسنامه به ثبت احوال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
امکان اخذ المثنی نیز وجود دارد....

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست بدهید.
همچنین با مراجعه به دفترخانه امکان گرفتن رونوشت سند ازدواج و با مراجعه به ثبت احوال امکان گرفتن شناسنامه و مدارک المثنی هست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید
و یا اینکه اعلام مفقودی کنید و المثنی بگیرید و برای سند ازدواج نیز به راحتی می تواند از دفترخانه رونوشت بگیرید.