مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح زوجه توسط زوج

سلام و درود خدمت شما وکلای محترم بنده دختری بیست ساله هستم پدر و مادر عزیزم را در سن چهارده سالگی از دست دادم و با دایی ام زندگی میکردم برایش غذا درست میکردم و.. اما او من را به شدت کتک میزد و دستم رو میپیچوند و روزهای سیاهی را گذروندم بعد با آقایی اشنا شدم در هجده سالگیم و الان یک سال و خورده ای هست که ازدواج کردیم و یک دختر بچه داریم او به خاطر این که من خانواده و حامی نداشتم من را تا به همین الانش ک دارم مینویسم کتک میزند با لگد و گاهی با چاقو تهدیدم میکند تا من به دانشگاه نروم و من قبول کردم هم نگذاشت کار کنم و هم نگذاشت درس بخوانم فکر کردم اوضاع بهتر میشود اما ...اینطور نبود من در خانه زندانی هستم من را با مشت و لگد میزند اخه چرا به خدا ادم لجبازی نیستم هرچیزی میگه چشم میشنود من چی کار کنم کل بدنم کبود هست ... دخترکم را چه کنم تو رو به خدا من را راهنمایی کنید من فقط بیست سالمه حامی ندارم شاهد همسایگان هستند که صدای جیغ من را میشنوند گاهی دست پای من را میبندد و باز نمیکند به من توهین میکند چه کنم تو روخدا جوابم را بدید بهزیستی از من حمایت میکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی با شماره 123 پیگیری نمایید و در نهایت باید بدنبال جدایی از همسرتان باشید زیرا ادامه زندگی با چنین فردی به صلاح نیست ولیکن پیش از اقدام به جدایی ابتدا به دنبال سرپناهی برای زندگی و شغلی برای امرار معاش باشید.