مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

با سلام و تشکر ....
من سال 84 تا 89 در کارخانه مشغول بکار بودم که به مشکل برخورد و پول ما را نداد 14 ماه آخر رو که نداد ... حدود 100 نفر شکایت کردیم یه عده با هم و یه عده بعدا .... در اواخر کار قبل از شکایت یک سانحه سقوط برای کارگری افتاد که بعد از رساندنش به بیمارستان متوجه شدیم که این مدت هم بابت بیمه پولی پرداخت نکرده ... بعد از شکایت و دادگاه بازی چهار سال طول کشید تا پول ما را بدهد ... حال نمیدانیم که تکلیف سه سال بیمه پرداخت نشده آنزمان ما چه شده .... میخواستم ببینم آیا دولت در همان جریان شکایات و ملزم کرون کارفرما به پرداخت پول، آیا او را ملزم به پرداخت بیمه معوقه کارگران کرده یا خیر .... ؟! اگر نکرده باشد الان بعد از این سالها میتوانیم پیگیر آن بشویم .... و یا اصلا ببینیم پرداخت شده با خیر چون سوابق رو نیاز دارم ... چون من ایران نیستم .... کسی را برای این کار کجا باید بفرستم....؟؟؟! متشکرم از شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باید ازطریق هییت تشخیص کار,کارفرما راملزم به پرداخت حق بیمه ایام اشتغال وپذیرش آن ازسوی سازمان تامین اجتماعی,نماییدباصدوروقطعی شدن رای,کارفرما ملزم میگردد.حق بیمه شما درایام مذکور رابپردازد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

از طریق تامین اجتماعی پیگیری کنید اگه رد نکرده خودتون یا یه نفر نماینده بفرستید اداره کار شکایت کنه و حکم به پرداخت بیمه اون مدت را بده
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer