مشاوره حقوقی رایگان - هک جیمیل

با سلام
مدتی است که متوجه شدم اکانت جیمیلم هک شده و تمام عکس ها و فایل های شخصی م سرقت شده است. اکانت جیمیل قسمتی دارد که نشان می دهد چه دستگاه هایی به حساب جیمیل متصل شده اند.
در این قسمت فردی با یک دستگاه کامپیوتر اپل وارد جیمیل شده و حدود سه ماه داخل اکانت من لوگ این بوده. من در عمرم با کامپیتر اپل کار نکردم. این دستگاه یقینا مربوط به همان فرد هست.از ایران متصل شده ولی متاسفانه IP این سیستم مشخص نیست.آیا می توانم این فرد را پیدا کنم و از آن شکایت کنم؟خواهش می کنم در صورت امکان راهنمایی کامل بفرمایید.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت تحت عنوان دسترسی غیر مجاز به حساب کاربری خواهید داشت و قابلیت پیگیری از طریق پلیس فتا وجود دارد.