مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسرم بهم خیانت کرده. تا حالا چندبار از داخل تلگرام مچش را گرفتم. ولی تمام پی ام هایش پاک شده. ولی دونفر مامور انتظامی و حدود چندنفر ادم عادی شاهد دارم که پی ام هارو دیده باشن. ایا میتوانم برای نگرفتن مهریه اش اقدام کنم. مهریه اش عبدالمطالبه است

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه

اما،

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام مهریه ربطی به خیانت ندارد و از سوی زن در هر حالتی قابل مطالبه است