مشاوره حقوقی رایگان - بردن زوجه توسط پدر زن

من اگر سر کار باشم به زنم بگم امروز حق رفتن به خانه پدرت نداری ولی پدرش بعد رفتن من میاد دخترش میبرد و برنمیگردونه و من هم رفتن تمکین زدم
آیا پدر دختر اجازه دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر اجازه ندارد اما مرتکب جرمی نیز نشده است

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

اگر به منزل برنگردند میتوانید دادخواست تمکین دهید لیکن همسر شما مرتکب جرمی نیز نشده است صرفا میتوانید اورا الزام به بازگشتن کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه کار غیرقانونی انجام نداده است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
همسر شما کار غیر قانونی انجام نداده است و نمی توانید شکایت کنید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شما حق ندارید مانع خروج همسرتان از منزل شود در مورد تمکین مطابق دلایل قانونی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در این خصوص نمی‌توانید کاری کنید تنها دادخواست الزام به تمکین دهید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
دعوای الزام زوجه به تمکین رو مطرح کنید.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر اززمانی که زن شماشده باید درتمکین عام خاص شماقراربگیره و ولایت پدر ازبین میره

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه بدون عذر موجه زوجه منزل را ترک نماید ملزم به تمکین میگردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تفاهم و توافق و تراضی کنید نظام ارباب و رعیتی و ارباب و بردهایی جواب نمیدهد