مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام و خسته نباشید
من روی یک نفر به جرم آدم ربایی و اخذ سفته با چاقو و تهدید شکایت کردم بعد از سه سال حکم غیابی اومد و طرف به 2 سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم شد و بعد حکم طرفم رفته واخواهی داده. در ضمن دادیار هم طبق مدارک و اظهارات طرف توی دادیاری طرف رو مجرم شناخته و با 60 میلیون وثیقه از زندان دراومده بیرون. میخواستم ببینم چقدر احتمال داره حکم بشکنه و قاضی دادگاه رای خودشو عوض بکنه؟ و خسارت این سه سالی که من آگاهی و دادسرا و دادگاه رفتم و هزینه کردم رو میتونم بگیرمو حدودا چقدر میشه.
با تشکر فراوان از راهنماییتون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. تشخیص تایید یا نقض حکم با دادگاه است.بستگی به ادله موجود در پرونده و دفاعیات واخواه دارد. در صورت نقض حکم هیچ گونه وجهی به علت خسارات مورد ادعا پرداخت نمی شود.