مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول باخته شده در سایت شرط بندی

با سلام من مبلغ 300ملیون تومان وام ازدواجم رو در سایت شرطبندی باخته ام و چون بیمار پیوندی و خاص بوده ام و دارو های زیادی مصرف میکردم هر بار که بازی میکردم ناخواسته بود و از روی عصبانیت بود و نمیتونستم جلوگیری کنم از این کارم چیکار میتونم انجام بدم برای برگشت پول؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید وکیل بگیرید و شکایت کنید تا رسیدگی شود قابل پیگیریست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عضویت شما در سایت‌های شرط‌بندی جرم است بنابراین مبلغی که در آن باخته‌اید مالیات ندارد و اعلام جرم نسبت به خودتان