مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن درب در کوچه

با عرض سلام
من ملکی در روستا دارم که به اندازه شش متر از زمین ملک را به کوچه اختصاص دادیم ولی همسایه روبرویی که همشون هم فامیل هستن از کوچه ما تردد میکنند به طوریکه هم درب را به کوچه ما باز کردن و هر بار هم بهشون گوش زد میکنیم میگن ما دو متر عقب نشینی کردیم که این عقب نشینی فقط یک حیاط پشتی براشون تلقی میشه و ترددی از آن جا نمیشه میخواستم بگم میتوانم با توجه به اینکه کوچه از زمین ما هست ازشون شکایت کنم و هم درب و پنجره ای هم که گذاشتن را ببندم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس با صورت جلسه 110 تحت عنوان ممانعت از حق طرح دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است