مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خانه فساد

سلام وقت بخیر. منو تو خونم با دوستم و دوتا خانم گرفتن و مارو پلیس امنیت به دادگاه ارشاد ارجاع داد برای تک تکمون وثیقه بریدن و به من اتهام خانه فساد زدن و من هیچ سابقه ای نداشتم و خیلی نگرانم که چطور میتونم این اتهام رو رفع کنم و رای دادگاه چی میشه ازتون خواهش میکنم راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بستگی به استرازی دفاعی شما دارد و در صورت امکان وکیل اختیار نمایید.