مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از اشتغال زوجه ناشزه

سلام و عرض خسته نباشید
مرد 34 ساله هستم. همسرم آموزگار هست و به هیچ عنوان به زندگی زناشویی توجهی ندارد. آیا میتونم اجازه اشتغال به ایشون ندهم و قانونا خونه‌نشینش کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بلی؛ چرا که اشتغال همسر شما بر خلاف مصلحت زندگی مشترک است و زندگی زناشویی را دچار اختلال کرده است‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید
با توجه به اینکه اختلاف دارید ممکن است دادگاه درخواست شما را قبول نکند

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر چون شغلشون خلاف شئونات قوانین و شرع نیست