مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده تصادف

باسلام.بنده ساعت2نصف شب واژگون شدم تنهابودم راننده هستم آسیب جانی دیدم مراحل قانونی اولیه روانجام دادم درحال ادامه درمان بودم و بعد از گرفتن نامه آخر به پزشک قانونی بردم پاسگاه بعد فرستاددادگاه بدون این که مابفهمیم دادگاه همون اوایل مراحل پزشکی پرونده رو مختومه کرده لطفابگیدکجابایدبروم و چکارکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق همان شعبه‌ای که پرونده را مختومه نموده است علت را جویا شوید و بر اساس آن اقدام نمائید.