مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند تک برگ

باسلام و احترام ، اوایل امسال از مادرم 1000 متر زمین کشاورزی دیمزار با قولنامه دستی در خانه توسط برادرم نوشته که زمین مادرم ماترک پدریشون هست از سهم‌الارث خودش به من فروخته لذا حالا مادرم اقدام به اخذ سند تک برگ کرده متاسفانه این 1000 متر رو جزء فروخته شده معرفی نکرده و میگه حالا اشکالی ندارد موقع فروختن وجه 1000 متر تو رو میدهم بهت ولی می‌دونم که فقط در حرف هست.حالا من هم میخوام برای 1000 مترم، سند تک برگ اقدام کنم ،چگونه؟باسپاس،

پاسخ ها :

آرمان شرافتی زنگنه

جناب آقای آرمان شرافتی زنگنه :

با سلام کاربر گرامی شما میتوانید از اداره ثبت محل بعد از گذراندن مراحل سند تک برگ دریافت کنید