مشاوره حقوقی رایگان - متهم فراری در پرونده آدم ربایی

سلام برای یکی از آشنایان من مشکلی پیش آمده و طبق گفته خودش سال 94فقط 18سال داشته و بایکی از هم محلی ها با موتور سیکلت یک پسر رو بردن و لواط بدون دخول انجام دادن بعد از حدود یک ساعت نفر سومی هم به این جرم اضافه شده و در مکانی دیگر با مفعول لواط انجام داده که بالای سی سال سن داشته
هم محله ایش چون سن او زیر 18بوده شش ماه میفرستن کانون تربیت و تمام
فرد سی ساله الان فوت شده و اصلا سر پرونده نرفته است
برای این آشنای ما هم تا جای که من پرس و جو کردم گفتن توی پرونده اش آدم ربایی و لواط گزاش شده به نظر شما سروران الان چی کار باید کرد برود سر پرونده یا نه چون الان فراری هست و اصلا شرایط خوبی ندارد ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نیازمند وکیل و مشاوره تلفنی است