مشاوره حقوقی رایگان - گزینش استخدامی

با سلام من همسرم 6ماه پیش برای تبدیل وضعیتش و رسمی شدنش برا مصاحبه به گزینش رفتن الان نزدیک دوماهه تبدیل وضعیت شده امروز باز به همسرم زنگ زدن ک شنبه برود برای گزینش.همسر من رسمی شده و یک بار گزینش تایید شده چطور دوباره الان میگویند بیا برا گزینش؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همواره و مستمر و برای تصدی پست سازمانی امکان مصاحبه و مراحل گزینش ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق ارگان مربوطه بر اساس شرایط قرارداد پیگیری شود