مشاوره حقوقی رایگان - اثبات توهین با استناد به اسکرین شات

سلام سال پیش به خاطر پیامک های توهین و افترا یک شخص از او شکایت کردم و با ارائه اسکرین شات از پیامکها در کلانتری ، علیه وی پرونده تشکیل دادم ، ولی زمان رسیدگی به پرونده در شورای حل اختلاف به 10 ماه رسید ، حال پرونده به دادسرا ارجاع شده ولی من نگرانم از اینکه مخابرات فقط پرینت شش ماه را می دهد و اگر پرینت ندهد، آیا با اسکرین شات و خود پیامک که هنوز در گوشیم موجود است ، می توانم ثابت کنم یا خیر ؟ و اگر نتوانم ثابت کنم ، آیا طرف مقابل می تواند اعاده حیثیت کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با مدارک در اختیار، شما می‌توانید نسبت به اثبات وقوع جرم توفیق حاصل نمائید.