مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مزایده

با سلام و احترام، 3 تا برادر خانه غیر قابل افراز ورثه ای داریم یکی از ما پول لازم است و قیمت پیشنهادی ما را قبول نمی‌کند و دادخواست تقسیم و فروش ترکه را داده است. حال سوال این است که اگر دادگاه دادخواست ایشان را قبول کرد و دستور مزایده داد با توجه به اینکه ما دو نفر فروشنده نیستیم و فقط یک نفر فروشنده است و بعد از اینکه ما در مزایده قیمت بالاتر زدیم و بردیم آن گاه 10 درصد قیمت کل ملک را باید بپردازیم یا فقط 10 درصد مربوط به سهم برادرمان را؟ این 10 درصد در همان جلسه مزایده باید پرداخت شود؟ بقیه مبلغ تا چه زمانی باید پرداخت شود؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ده درصد برای شرکت در مزایده خواهد بود و نهایتا تا یک ماه باید مبلغی که معادل سهام برادر است را به وی پرداخت نمایید .