مشاوره حقوقی رایگان - امین نامه برای ورثهٔ مفقود

سلام زن برادر بزرگم مادرمان را با دروغ وفریب دادگستری برده امضا گرفته و برادرم را امین برادر مفقودمان کرده» بقیهٔ ورثه رضایت ندارند» آیا میشود امین نامه باطل کرد و سهم برادر مفقودمان بحساب دادگستری واریز شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما واضح نیست جهت برررسی بیشتر وتوضیحات می توانید بابنده از طریق سایت در ارتباط باشید