مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت تجدید گردید

سلام جعل امضا دادسرای نوشته شده وقت نظارت به لحاظ‌‌‌ ابلاغیه نظریه کارشناسی تجدید تعیین گردید. یعنی چی؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام یعنی اینکه دادگاه برای اخذ نظری کارشناسی و تصمیم گیری موعدی رو برای برسی تعیین کرده و احتمالا از کارشناس خواسته شده نظریه تکمیلی بدهد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

وقت نظارت متعلق به دادگاه است و دادگاه برای اینکه پرونده از جریان رسیدگی خارج نشود اقدام به وقت نظارت میکند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

وقت نظارت برای ایجاد مهلت قانونی تعیین می شود.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام وقت نظارت مربوط به بررسی پرونده توسط شعبه و اظهارنظر هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید منتظر ابلاغ نظریه کارشناسی باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام فعلا صبوری کنید تا ابلاغ جدید صادر شود