مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی رزمندگان فاقد مدارک بالینی

سلام، در بند الف ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه در خصوص رزمندگان فاقد مدارک بالینی مراحلی قید شده است. اینجانب با 21 ماه حضور در جبهه (63-65) دچار پارگی یک گوش شده ام و همچنین از نظر اعصاب و روان نیز مشکل دارم. برای پیگیری موضوع به سپاه استان مراجعه و تا مرحله 5 مراحل 8 گانه پیش رفتم. کمیسیون بدوی استان رای صادر و به کمیسیون عالی ارجاع گردید. متاسفانه کمیسیون عالی بدون دلیل قانع کننده و برخلاف قوانین فوق مخالفت نموده است. سوال من این است که آیا می توان از این کمیسیون شکایت کرد؟ آیا باید به دیوان شکایت کنم. یا سپاه اعتراض به رای را می پذیرد.
ضمنا درخواست دارم مدارکی که باید برای شکایت دیوان پیوست کنم را راهنمایی فرمایید.
سپاس از اقدام نیک شما

پاسخ ها :

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

به کمیسیون ماده 19 در دیوان عدالت اداری بایدشکایت کنید